Какво се случи до този час?  Електронните рецепти трябва да бъдат

...
Какво се случи до този час? 
Електронните рецепти трябва да бъдат
Коментари Харесай

Фармацевт: Хартиени рецепти само по изключение и да са проследими

Какво се случи до този час? 

Електронните предписания би трябвало да бъдат правилото за действие на системата, а предписването на хартия да е по изключение и да бъде проследимо - още от коментара на Антон Вълев от Националната аптечна камара чуйте в обедните Podcast вести.  

Григор Димитров приключи съдействието си с италианския треньор Данте Ботини, като новината беше обявена от експерта. " След 2 години като треньор на Григор Димитров той реши да се разделим. Бих желал да му благодаря, че ми даде опция да бъда негов треньор. Пожелавам му всичко най-хубаво в бъдеще, както в кариерата, по този начин и в персоналния живот ", написа Ботини. Двамата имаха променливи триумфи в взаимната си работа, като най-голямото достижение за българина бе постигане до четвъртфиналите на Australian Open през предходната година и до полуфиналите на Мастърс конкуренциите в Индиън Уелс през 2021-а и в Монте Карло тази година. В последно време Григор е в доста слаба форма, като не инцидентно раздялата идва тъкмо в този момент. Българинът е с четири загуби в последните си пет мача, напомня " ".

" Не дървена, а газова. И не почивка, а година. Дистанционна. Отново. " - това е един от знаковите ви мнения по днешния ни въпрос: " Дървена почивка. Мислите ли, че ще има такива тази зима? ".

Кои други ваши отзиви ни впечатлиха чуйте в обедните Podcast вести: 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Oблечена с цветовете на Украйна - жълто и синьо, и пред погледа на украинската първа дама Олена Зеленска, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен произнесе своята трета тирада за положението на Европейски Съюз. Речта за положението на Съюза е знаково събитие при започване на всеки нов политически сезон в Европа от последните 12 години насам. Тази година дружно с речта си, ръководителят на Европейска комисия показа и писмо с планове за законодателните начинания, които предстоят през идващите седмици и месеци. Какви са те, чуйте в Podcast новините. 

А какво ще кажете за това?

" Дървена почивка. Мислите ли, че ще има такива тази зима? " ви питаме през днешния ден. До този миг превес имат отговорите " Да ". Повдигаме въпроса откакто през седмицата стана ясно, че от 2347 учебни заведения и 1799 детски градини, в които на следващия ден стартира новата образователна година, 98% са подготвени за новия отоплителен сезон. 

Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР